mandag 25. april 2011

Bondeliv....

Nå har det vært en liten stund siden jeg har skrevet, men det er fordi påskeuka har vært en smule travel for oss. Forrige tirsdag hentet vi fem nydelige små kyllinger. En hane og fire høner. De har fått navnene Per Frode ( ! ) , Vera, Klara, Lilli og Siri. ;) Det er kos og veldig gøy å ha de her.  Dagen etter fikk vi besøk av min kjære søster, Tone, og hennes nydelige familie Frode, Juliane og Jonathan. Det har vært litt trangt, men så koselig:) Vi har gått turer i skogen, vært en tur i byen, og bare kost oss hjemme i det nydelige været vi har hatt. På lørdag fikk vi melding om at vi kunne hente 3 tåtelam på Evje. Sååå gøy! Espen og Frode reiste avgårde og livet som trillingmamma (!) var i gang. De må ha melk fra tåteflaske hver fjerde time på dagen og litt sjeldnere på natta. Litt slitsomt, men sååå koselig. Ungene storkoser seg med sine nye små venner. :)  Hvis noen reagerer på ølflaskene, så er det kokte Claustralerflasker, som var det eneste vi hadde for hånd når de søte små meldte sin ankomst. Nå har vi Avent babyflasker;)












 Minilåven er så og si ferdig malt, og den har blitt så fin. Har en flink mann som får til det meste av bygningsmessige ting. Det er bare å si fra hvis du ønsker deg en sånn liten låve i hagen. Den er ca 11 kvadratmeter. :)

6 kommentarer:

  1. Saa fiiint! Ser ut som dere har kost dere masse. Gleder meg som en liten unge til aa komme paa besoek! Savner dere <3

    SvarSlett
  2. Hei Lene vi gleder oss masse til du kommer hjem vi savner deg veldig alle sammen. haaper du har det bra NYC

    SvarSlett
  3. utrolig flott låve da snuppa,imponert! klem m

    SvarSlett
  4. Gjett om vi er imponert over alt som har skjedd på Solknatten. Dere er flinke og ser det store i det små. Vi kommer nok opp og prøver badetempen Klem målfrid og Bernt Jørgen

    SvarSlett
  5. Så koselig å høre! Vi trives kjempegodt, og dere er alltid velkommen!:)

    SvarSlett
  6. Hei!
    Det er flere som er imponert over det dere får til. Vi gleder oss til å komme nedover igjen for å se utviklingen hos dere. Samuel, gratulerer med en tann mindre. Vi har nå startet ferien og ser frem til å møte dere senere. Det er jo fint at dere har denne bloggen slik at vi kan følge litt med på det dere gjør.
    Hilsen mamma og pappa i Nittedal

    SvarSlett