tirsdag 26. mars 2013

Hva er viktigst?


The ability to simplify means to eliminate the unnecessary so that the necessary may speak.  ~Hans Hofmann, Introduction to the Bootstrap, 1993









Hvor mye omgir vi ikke oss med som i bunn og grunn er unødvendige forstyrrelser i livet? Det være seg materielle ting eller aktiviteter og gjøremål? Forventninger som må oppfylles, stress, sammenlikning...Vi vil ha mer av alt, vi vil ha det samme som naboen, vi gjør mer og vil få med oss alt. Vi bytter stadig ut både klær, interiør og aktiviteter. Ikke fordi vi må, men fordi trenden har forandret seg. Vi stresser fra det ene til det andre, og har ikke tid til hverandre lenger. Vi blir dratt i alle retninger og klarer ikke gi alt alle steder. 

Det er på tide å finne ut hva som egentlig er viktig her i livet. Hva kan jeg bidra med uten at det går på bekostning av det som er viktigst for meg? Hvordan roe ned, så det ikke plutselig stopper opp av seg selv? Omrokker litt på prioriteringene, og omfavn gleden over bare å være til! Tid er noe vi aldri får tilbake. Luk vekk uviktige ting som stjeler tiden og energien din, og fyll livet med det som gir deg og de rundt deg glede. Omgi deg med færre ting, så blir det mindre støvtørking. La vaskekluten ligge og vær sammen med familien. Ta en pause fra Facebook og treff noen face-to-face istede :) Les bøker, dra på fisketur, dyrk en hobby:) Gi av deg selv, inviter andre inn i livet ditt, vær åpen for nye relasjoner..korte og lange. Det gjør livet spennende og verdt å leve!  






















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar