torsdag 14. april 2011

Dverg Kochin høner

På mandag kommer hønene! ;) Det gleder vi oss til :) 
Det som er så bra med Dverg Kochin høner er at de er så barnevennlige og hardføre. De er små kyllinger når de kommer til oss, men da får de mulighet til å venne seg til kos og klemming fra små barnehender. De klarer seg fint i mange kuldegrader, og det passer jo fint her i Norges land. Eggene de legger er mye mindre enn vanlige egg, men plomma er ganske stor, og den er jo det sunneste. Egg fra frittgående lykkelige ( :) ) høner som disse kommer til å bli, legger egg som er mye mer næringsrike enn de vanlige eggene du finner i butikken. 

Egg er sunt uansett, men de økologiske eller de fra frittgående høner er best. Så med tanke på egen helse, dyrevelferd og miljø, ville jeg valgt disse. ( les mer på burfri.no )



2 kommentarer:

  1. tina heggelund9. mai 2013 kl. 12:58

    Høner som får være ute gir de beste eggene,mine høner er i luftegård pga vi bor rett ved en trafikkert veg,men den er stor.Jeg tror de har det bra,men skulle jo helst sett at de kunne få gått løse,men da måtte jeg nok bodd slik som dere.Leste om dere i avisen i dag,stå på,gøy når folk velger å gå egne veier..

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Tina og takk! Så koselig kommentar fra deg :) Man tar det man har og gjør det beste ut av det:) hønene dine har det sikkert helt topp :) Hilsen Mari

      Slett